Ja en dan….

Ja en dan…….

Daar zit je dan …als yogadocente en sportlerares met een zweepslag na een veel te fanatieke trap tegen een bokszak. Met je billen van de trap uit de sportzaal en eenmaal beneden naar een stoel worden gedragen ……ja en dan.

Als yogadocente ben je gewend alles te stretchen maar dat gaat natuurlijk helemaal niet met zo n zweepslag…..in blinde paniek bel je dan gewoon op zaterdagochtend je fysio…sorry nog Vincent voor de ongunstige timing en dank dank dat je opnam…

En hoe blij kan je dan zijn met de rustige stem van Vincent…practische vragen….tips …en nee Wilma ik ben er nu niet maar maandag ben je de eerste….ooh maar ik wil nu gewoon weer door eigenlijk…..ja dat gaat dus niet….

Screenshot_2015-04-28-14-59-28Strompelend ben ik het weekend doorgekomen en jemig wat doet dat pijn zeg…en ja maandag zat ik bij Vincent….maar of ik daar nu zo blij van werd…Ik ga er even wat prikjes ingeven ik heb nog net niet alles bij elkaar gegild maar wat deed dat pijn..Uuuh Vincent ik wil dat het beter wordt dit doet alleen maar meer pijn…   Wacht nu maar af en heb geduld…ja en dat is best lastig dat geduld hebben…maar inderdaad de pijn werd minder en ik heb geen les hoeven afzeggen met alle tips en alle behandelingen ertussen door. Vincent nogmaals ontzettend dankjewel….de juiste behandeling ..jouw kennis..begeleiding hebben mij geholpen deze blessure op de snelst mogelijke manier te overwinnen.

Wilma Werkheim

H&H Color Lab