Toeval is logisch

dsc05343_2“Toeval is logisch” nummer 14
Johan Cruijff, ’s werelds bekendste Nederlander en volgens velen de beste voetballer allertijden. Voor velen een voorbeeld en inspiratiebron. Zo ook voor Vincent Heesemans, die onlangs een hele speciale aflevering van zijn Kia Sportage mocht ervaren bij Durmi Auto. Een goede reden om een week na aflevering langs te gaan bij Vincent Heesemans en te praten over de hele bijzondere aflevering en Johan Cruijff.

“De filosofie van Cruijff speelt een grote rol in mijn leven. De fascinatie voor Cruijff begon met Cruijff als voetballer. Na mijn voetbaltraining ging ik met vrienden naar De Meer om wedstrijden te zien van Ajax en vooral om de techniek, het inzicht en de kwaliteit van Cruijff te bewonderen. Zijn acties waren soms onwerkelijk, zo goed”, aldus Vincent. De echte waardering voor Cruijff als persoon en het zien als inspiratiebron is bij Vincent gekomen door de periode van Cruijff als trainer en de periode na het trainerschap. Vincent vertelde prachtige verhalen over de het trainerschap van Cruijff bij Barcelona en de rol die hij speelt in het leven van de Catalanen, over de ideeën die hij had voor Ajax en over zijn visie op het spelletje voetbal.

“Nummer 14”
De ongekende passie die Cruijff had voor voetbal heeft Vincent voor zijn praktijk Match 14, een centrum voor sportmedische begeleiding, preventie en advies. De naam Match 14 is gebaseerd op Cruijff en staat voor sportiviteit, samenwerking en de juiste oplossing. “Zijn manier van denken en het benaderen van alledaagse zaken zijn uniek en heb ik, bewust en onbewust, overgenomen. Ik merk dat in mijn dagelijkse werkzaamheden geïnspireerd ben door Cruijff. Dat kun je ook zien in mijn praktijk en hoe ik mijn klanten benader, eerlijk en direct. Het nummer 14 staat voor mij voor de filosofie en levenswijze van Cruijff. De ’14’ in de naam van mijn praktijk is een kopie van het rugnummer gedragen door Cruijff tijdens het WK ’74 in Duitsland als herinnering aan de tijd dat Nederland onder aanvoering van Cruijff het beste voetbal van de wereld speelde.” De praktijk staat vol met mooie foto’s en collectorsitems van de voetballegende.

dsc05347_2Patrick van Beusekom, brandmanager Kia binnen Stern5 heeft samen met zijn team Vincent weten te overtuigen om zijn nieuwe Kia Sportage bij Durmi Auto te kopen. “De Sportage is een fantastische auto maar vooral de passie en productkennis die ik zie bij het team van Durmi Auto waren voor mij herkenbaar en doorslaggevend. De enige wensen die ik verder had waren het verwijderen van de modelaanduiding en het nummer ‘14’ in de kentekenplaat.” In principe is het aanvragen van een specifiek kenteken onmogelijk, toch heeft Patrick er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. “Ik heb navraag gedaan bij Kia Nederland en volgens Kia was dit mission impossible. Toch heb ik het er niet bij laten zitten en ben ik gaan informeren bij collega dealers en vond ik exact dezelfde Sportage die wij nodig hadden. Was het alleen niet zo dat deze al verkocht was en klaar stond om af te leveren. De wens van Vincent hebben wij voorgelegd bij de klant voor wie deze auto bestemd was en hij wilde graag meewerken aan de wens van Vincent, ondanks dat hij iets langer moest wachten op een andere Sportage”, aldus Patrick van Beusekom.

“Toeval is logisch” Johan Cruijff
Patrick had op de dag van aflevering afgesproken om 14:00 uur in de showroom van Durmi Auto Amsterdam-Noord. Daar stond zijn nieuwe Kia Sportage van Vincent te wachten onder het rode doek. “Vincent belde nog om 14:00 uur dat hij iets later kwam, zijn navigatie gaf aan dat hij er om 14:14 uur zou zijn, bijzonder!”, vertelde Patrick. Tijdens het onthullen van de auto zag Vincent dat het Patrick gelukt was om het nummer 14 in het kenteken te krijgen en een speciale kentekenplaathouder met de tekst ‘Toeval is logisch nummer 14’. Patrick: “Een bijna onmogelijke wens hebben we toch voor elkaar gekregen, met hulp van Kia en misschien wel van bovenaf.” Voor Vincent betekent dit heel veel, omdat Cruijff zoveel voor hem betekent en het feit dat er zoveel moeite is gedaan door het team van Durmi Auto om dit voor elkaar te krijgen. De foto’s van de aflevering spreken boekdelen, een zeer blije klant. Samen hebben wij er alles aan gedaan om deze wens te vervullen, we kunnen bij deze aflevering zeker zeggen ‘The Power to Surprise’.

kmstandinruil_2Ps. de tellerstand van de ingeruilde auto van Vincent stond op exact 111440. Toeval is logisch..

H&H Color Lab